miércoles, 25 de noviembre de 2009

IMPORTANTE VICTORIA NA ALTA

O domingo 22 de Novembro o noso clube recibia no campo da Alta a un rival moi duro, O Salvora, un equipo destinado a pelexar polo ascenso de categoria.
Pois o partido empezou con un bo ritmo, con ataques cara unha e outra porteria, pero as ocasions mais claras de gol sempre caeron do noso lado.
Na segunda parte o Crocha saiu dos vestiarios moi metido no partido e froito dixo chegaria o gol local que foi obra de Pivan tras un remate de cabeza no minuto 55. Tras o gol o Salvora fixo cambios para intentar marcar, Campaña quitou toda a sua artilleria o campo pero o noso ekipo estivo inconmensurable, tanto en defensa como en ataque, e non tivo moitos problemas para facerse co partido que quedaria co definitivo 1-0.
Para a semana nos desprazamos a Caamaño un campo moi dificil, xa que é un ekipo moi duro e para ganarlle na súa casa temos que suar moito a camisola.