lunes, 2 de noviembre de 2009

VOLVEMOS

Antes de nada dende a redación deste blog quero pedir perdon a todo o mundo por non podelo actualizalo antes xa que por problemas personais foime totalmente posible actualizalo, pero esperemos que apartires e agora non sexa asi.
Pois comenzamos co partido do domingo ante o Cures un partido que dominamos de principio a fin pero que non fomos capaces de gañar. O partido empezou con un bo ritmo donde empezamos a tocar o balon e a crear ocasions de gol, algunhas moi claras pero estaba claro non era o noso día cara o gol. Sen embargo o Cures con duas xogadas a balon parado conseguiria adiantarse no marcador por duas veces e para aumentar o augurio o crocha ia recibir a expulsion de Pivan. Marchamos no descanso cara os vestiarios co marcador en contra e cun xogador menos.
A segunda parte foi mais do mesmo o Crocha puso o futbol e o Cures recluido no seu campo saia o contragolpe pero sen perigo para a meta defendida por Ramon. Conseguimos marcar o 2-1 con un gol de Michu pero ese seria o resultado final.
Para a semana recibimos o Artes un partido no que solo nos vale gañar.